✨ It's the cosy season✨ 

Retour/Ruilen

Zijn een of meerdere items uit je bestelling niet 100% volgens verwachting? Jammer, maar dat kan gebeuren. Je hebt dan 14 dagen de tijd om je item te retourneren of ruilen. 
Stuur een mailtje naar hello@peachysavage.com en laat ons weten welk item je graag wil retourneren/ruilen en om welke reden. Gaat het om een ruil, vermeld dan duidelijk welke maat je in de plaats wil. Ruilen voor een andere maat kan enkel als het om hetzelfde item gaat. 
Stuur het item binnen de 14 dagen op naar onderstaand retour adres. Zodra wij het ontvangen hebben kijken we na of het voldoet aan de retour voorwaarden. Zo ja, dan wordt het aankoopbedrag terug gestort of het ruil item opgestuurd.

Let wel: Verzendkosten van een retour/ruil zijn altijd  voor de rekening van de consument.

Retour voorwaarden:
  • De producten/kleding/schoenen/accessoires dienen in oorspronkelijke staat te zijn (niet gewassen, niet gedragen en niet beschadigd)
  • Alle originele labels hangen nog aan het product.
  • Items worden in de originele verpakking (of een degelijke verpakking) terug gestuurd.
  • Retourkosten zijn voor de consument.
  • Afgeprijsde (sale) items kunnen NIET geretourneerd of geruild worden.
  • Retourneren doe je op eigen risico. Peachy Savage is niet verantwoordelijk voor beschadiging of verlies van retourzendingen. Verzend je retour daarom altijd met een trackingscode.

Ruilen voor een ander item kan niet. Je kan dan best je aangekochte item retourneren en het juiste item aankopen zodra wij het aankoopbedrag hebben terug gestort.

Retour adres:

Tara Nwadikwa (Peachy Savage)
Kaboutermansstraat 103/301
3000 Leuven

België

Heb je nog vragen over je bestelling of onze retour voorwaarden? Aarzel niet ons te contacteren. Wij horen graag van jou.

hello@peachysavage.com

Peachy Savage 🖤